fbpx

Meistä

MIkä on Lappeenrannan työkonehuolto

Elettiin 2010-luvun puoliväliä kun kaksi alansa ammattilaista tapasivat epävirallisissa merkeissä. Tuli puheeksi, että molempia kiinnostaa yritystoiminnan aloittaminen. Tuli puhe myös kolmannesta henkilöstä, jolla on yhtä rautainen ammattitaito ja joka asiaa kysyttäessä vastasi kyllä.

Heinäkuussa 2016 perustettiin Lappeenrannan Työkonehuolto Oy. Sopiva tila yrityksen toiminnalle löytyi Lentokentäntie 73:sta ja niissä tiloissa tehtiin uutterasti töitä sekä hallin puolella että huoltoautojen kanssa muutaman vuoden ajan. Mukaan toimintaan liittyi tällä välin pari palkattua asentajaakin. Tämän tilan seinät tulivat kuitenkin kasvuvauhdissa vastaan ja uusi toimitila oli löydettävä.

Seuraavaksi toimitilaksi valikoitui Lappeenrannan Kaupungin Wanha Warikkorakennus (tunnetaan myös entisenä Hankkijan tilana) Opintie 2:ssa, jonne yritys muutti heinäkuussa 2019 ja on toiminut siellä siitä lähtien. Tänä aikana henkilökuntaa on tullut lisää ja toiminta on myös laajentunut käsittämään raskaskonehuollon lisäksi moottoripyörähuoltoa, varaosakauppaa ja pienimuotoisesti konevuokrausta.

Lappeenrannan Työkonehuolto tunnetaan maanläheisenä ja mutkattomana toiminnan yhtiönä, joka ei koreile kliseillä eikä pröystäile kapulakielillä. Juuremme ovat syvällä eteläkarjalaisessa mullassa ja yrityksemme on 100 % suomalainen ja lappeenrantalainen. Yrityksemme kuitenkin haluaa jatkuvasti kehittyä paremmaksi sen mukaan, mikä on asiakkaiden tarve ja tulevaisuus.

Vuonna 2019 yritys palkittiin Kauppalehden Menestyjä -sertifikaatilla. Tähän sertifikaattiin oikeutetun yrityksen talouden on analysoinut ja pisteyttänyt Kauppalehden analytiikan ammattilainen ja todennut sen talouden olevan vertailuryhmäänsä parempi. Vain n. 8 % suomalaisista osakeyhtiöistä saavuttaa tämän tason. Kauppalehden mukaan ”Menestyjä-yrityksille yhteistä on näkemys, rohkeus ja tahto tehdä liiketoimintaa paremmin kuin muut”
(lähde: https://www.almatalent.fi/kaikki-tuotteet-ja-palvelut/menestyja-sertifikaatti/)

Lappeenrannan Työkonehuolto Oy on palkittu myös vuosina 2020, 2021 ja 2022 Kauppalehden Kasvaja -sertifikaateilla. Sertifikaatti myönnetään vähintään 4 vuotta toimineille yrityksille (HUOM! Yritys perustettu 2016), jotka ovat 3 edellisen vuoden ajan kasvattaneet liikevaihtoaan merkittävästi. Merkittävää kasvu on ollut silloin, kun se on ylittänyt alan keskimääräiset kasvulukemat vähintään 10 %:lla.

HENKILÖSTÖMME LYHYESTI

Työnjohto ja myynti

Työnjohto ja omistajat sähköpostiosoitteet ovat muotoa.
etunimi.sukunimi@koneetkuntoon.fi

Yhtiön omistajat ja hallitus

Muu hallintohenkilöstö

Asennushenkilöstömme ja heidän erityisosaamisensa

Aukioloajat

Yhteystiedot

©Lappeenrannan Työkonehuolto | Website